И аз карам с евтини носачи, купих си ги от Англия, 56 паунда 2-та долни. Вече 2 години и половина, 30+к км, не са мръднали. Няма хлоп, няма троп. Доволен съм. Като се наложи смяна, нямам съмнения откъде пак ще взема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
комплект носачи за 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщениеИ аз карам с евтини носачи, купих си ги от Англия, 56 паунда 2-та долни. Вече 2 години и половина, 30+к км, не са мръднали. Няма хлоп, няма троп. Доволен съм. Като се наложи смяна, нямам съмнения откъде пак ще взема.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Смених и горни и долни от въпросната АТЕС фирма дотук добре ама пак си има едно потропване отпред не е от носачите двама различни майстори я гледаха няма никаде луфт и ми казаха че е от рейката, а на мен не ми се вярва защото няма теч на масло .Може ли да тропа а да няма теч и няма ли за натягане от някаде като на други марки коли
Comment
-
И моята хлопаше, без да тече. Въртиш там болта и това е.
Иначе носачите не знам какви са, бях ги питал продавачите, викат ми: английско производство - хахаха.
Ей такива:
http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item1c2a12909a
Идват в едни найлонови пликчета и това е. Аз реших, че щом имат смелост да ги продават на Острова, значи не е нещо, което ще ме убие. Доволен съм. За цената си са ОК. Ако карат по 3 години, значи всичко е ОК.Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеНакрайниците са здрави нямат луфт .А до този болт за натягането стига ли се без да се сваля реиката
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеЕ та отде да знам може и това да стане видимо са добре тампоните
И аз така смених носачите, покарах много малко - беше добре. След това пак се разтрака нещо отпред. Смених тампоните и сега е много стегната предницата.Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеНакрайниците са здрави нямат луфт .А до този болт за натягането стига ли се без да се сваля реиката
Този болт за "натягане" или по-точно за обиране на хлабината между пинола и рейката,по-добре не го пипай.
Ако не знаеш как се прави или въобще какво правиш,пак казвам,недей.......иначе та да стигнеш до него,трябва да разкачиш магарето,абе неприятна работа.Last edited by undy; d.m.y г., 19:58.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Ако е от рейката на празен ход на запален двигател при леко мърдане волана дясно>ляво и обратно ще усетиш вибрациите. Можеш да пробваш с обиране на луфтовете от болта, но някой, който знае какво прави.
Другото което може да е: луфт в стаб. щанга. разкопчаваш биалетките, хващаш щангата и почваш да мърдаш и ще разбереш от нея ли е.
И за двете си иска да я вдигнеш на подемник и така.
Ако е рейка се сменят едни тефлонови втулки и си ти. Благодарение на един колега от Плевен. 1.5ч от неговото време и мисля 30-50 лв..не помня вече колко нямам проблеми вече 3 години някъде. Може и да няма теч, а само луфт.
п.с. Как са ти биалетките, ако са разбити предните или си ги сменял скоро, 100% са ти отишли и тампоните на стаб. щанга.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеНезнам лично как са. Карах я на 2- ма различни маистори и казаха че няма луфтове никаде остава да е рейката тази седмица ще я карам на 3-ти майстор пък да видим тай какво ще каже.
Това се оказа слабо място на Алфите. Много от клиентите ми след смяна на носачи подмениха и щангите!
Да споделя, че имаше два опита за измама от страна на "майсторите" , казват че проблема е в рейката за да лапнат повече пари за ремонт.Last edited by clever; d.m.y г., 17:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеНезнам лично как са. Карах я на 2- ма различни маистори и казаха че няма луфтове никаде остава да е рейката тази седмица ще я карам на 3-ти майстор пък да видим тай какво ще каже.
Там оправят разбити предници / а и задници /, да хвърлят и те едно око преди да си разглобил половината кола...Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
Comment